Testaa oletko selvännäkijä

Arvoisa lukija, mikä on Sinun suhteesi selvännäkemiseen ja yliaistilliseen? Oletko itse kenties selvänäköinen?

”Keskivertoihminen saattaa päivittäisiä askareitaan toimittaessaan pitää melkein vitsinä koko kysymystä yliaistillisesta; siitä tulee varsin todellinen ongelma, kun huomaa mielenrauhansa järkkyvän sellaisista ajatuksista, joiden olemassaoloa ei ollut aiemmin aavistanut, ja joiden lähdettä ei osaa kuvitella.” kertoo meille maailmankuulu brittiläinen maagikko Aleisteir Crowley, yksi tunnetuimmista okkultismin ja salatieteen harjoittajista.

Suomen kuuluisimman selvännäkijän, Aino Kassisen mukaan ”maailma on monitahoinen, paljon enemmän kuin mitä näemme – tai haluamme nähdä”.

Miten on Sinun laitasi – onko selvännäkeminen Sinulle selvää kauraa vai kauhistus? Löytyykö Sinulta näkijän lahja vai oletko perusluonteeltasi ennemminkin raudanluja rationalisti? Asuuko sisälläsi maailmojasyleilevä mystikko vai suorasukainen skeptikko?

Hyvä lukija, rohkenemme vallankumouksellisesti väittää, että jokainen meistä on – ainakin jossain määrin – selvänäköinen: testaa vaikka aukottomalla testillämme, jos et muuten usko!

1.Kuinka usein näet enneunia?

A) En näe unia. Yö on nukkumista, ei unien katselua varten. (0 p)

B) Olen kyllä nähnyt jotain sen tapaista, vai kuvittelenkohan vain? Näen joka tapauksessa paljon outojakin unia. (1 p)

C) Jatkuvasti. Unet tuovat viestejä yliaistillisesta maailmasta. Pystyn vaivatta erottamaan enneunen tavallisesta, koska siihen sisältyy merkittävä lataus ja realistinen tunnelma. Pystyn myös ohjailemaan unennäköäni ja hallitsemaan unikehoni tekemisiä unen aikana. Kuljen öisin sujuvasti astraalimaailmassa ja tuon sieltä jatkuvasti tärkeitä tietoja tulevaisuudesta valvetodellisuuteen; esimerkiksi tärkeät kohtaamiset, muutokset tai muut elämänkulkuun merkittävästi vaikuttavat seikat. (2 p)

2. Mitä tapahtuu, kun otat Y-kirjaimen muotoisen pajunvarren käsiisi?

A) Sen päissä saan grillattua kätevästi kaksi makkaraa samalla kertaa. (0 p)

B) Olen kyllä kuullut kaivon katsomisesta. (1 p)

C) Maan voimavirrat, elementaalitietoisuus ja yliaistillinen energia alkavat saman tien virrata varvun kautta lävitseni. Kun pidän varpua käsissäni, olen täydellisessä yhteydessä maaäidin kanssa: Varpu alkaa taipua voimakkaasti alaspäin maanalaisten vesisuonien kohdalla. Pystyn varvun avulla osoittamaan otollisimmat kaivon paikat milloin vain ja missä vain.  Sivutyökseni konsultoin kaivonporausfirmoja. (2 p)

3. Kuinka usein näet haamuja?

A) Ollaanko tässä nyt ihan tosissaan?! (0 p)

B) Näkisinpä joskus! En periaatteessa kyllä oikein usko kummituksiin, mutta ”Ghost Hunters” -TV-sarjaa seuraan kyllä mielenkiinnolla. (1 p)

C) Aina kun kohtaan kummittelemaan jääneitä levottomia sieluja, joita muuten esiintyy yllättävän paljon etenkin vanhoissa kartanoissa, autioissa taloissa, historiallisilla paikoilla tai ihan tavallisten ihmisten kodeissakin, yritän aina ohjata heitä valoon parhaan kykyni mukaan. Muita astraalitason olentoja pyrin tietoisesti välttelemään niiden alhaisten ominaisuuksien vuoksi. Korkeampien entiteettien, kuten deevojen ja opashenkien kanssa sen sijaan seurustelen päivittäin. Saan usein hyviä neuvoja tiibetiläiseltä opashengeltäni, Mahatmasilta. Hän on inkarnoitumaton sielunkehityksensä huipun saavuttanut ryhmäsielu, enkä kyllä varsinaisesti käyttäisi hänestä alentavaa nimitystä ”haamu”. (2 p)

4. Kuinka helposti näet luonnonhenkiä?

A) Anteeksi vain, mutta oliko tämän testin nimi ”Testaa oletko mieleltäsi häiriintynyt”? (o p)

B) Periaatteessa uskon, että on mahdollista että kasveilla voi olla alkeellinen tietoisuus. (1 p)

C) Maan henget saattavat joskus olla pahoja. Sen sijaan metsänhenki on voimastaan huolimatta yleensä hyväntahtoinen. Ilman henget ja hengettäret näyttäytyvät hieman harvemmin: jotkut ovat harsomaisia olentoja, kuin kerubeja. Vedessä vasta henkiä onkin: on veden valtias, aallottaret sekä seireenit, lisäksi esimerkiksi myrskyn henki. (ks. Kassinen, A. 1972). (2 p)

5. Mitenkäs telepaattinen viestintä onnistuu sinulta?

A) Ei sitten millään tavalla. Haluan korostaa, minä EN OLE mieleltäni häiriintynyt. Tämän testin laatija taitaa olla. (0 p)

B) Aavistan aina välillä, millä tuulella toinen on. Minun on suhteellisen helppo aistia toisten tunnetiloja. Ja  joskus kun ajattelen soittaa jollekulle, silloin juuri tämä henkilö pirauttaakin minulle! (1 p)

C) Telepatia on toinen äidinkieleni ja tärkein viestintämuotoni. En tarvitse mitään viestintäteknologiaa, tai edes sanoja; niin kehittyneet  ovat yliaistillisen vuorovaikutuksen taitoni. Tästä on tietysti myös merkintä CV:ssäni. Kuulen toisten kuulumiset päässäni yhtä selkeinä kuin puhelinkeskustelussa, aavistan sanaakaan vaihtamatta, mitä toinen ajattelee. Osaan vaivatta lukea myös eläinten ja puiden ajatukset. Saan yhteyden keneen tahansa, milloin tahansa, minne tahansa. Olipa tuo taho inkarnoituneena kehossa tai ei, kuuluipa hän ihmis-, kasvi- tai eläinkuntaan, olipa hän maapallon asukas tahi ei. (2 p)

6. Suhteesi chakrajärjestelmään?

A) Mihin järjestelmään? Sarana? Sarka? Tsaari? Anteeksi, en puhu venäjää. (0 p)

B)  Mindfullnesia ruuhkavuosien ryydyttämille -kurssilla sivuttiin ohimennen chakran ja auran käsitteitä. Ei aivan vakuuttanut, toisaalta, en voi täysin kieltääkään. Ohjaajan mukaan mulla olisi mahdollisesti tukoksia kolmannen chakran alueella työstressin takia. Ja kyllähän se vatsanpohja kovasti kramppaakin, aina aamukahvin aikana äityy pahemmaksi. Pitää vaan varoa vatsahaavaa. (1 p)

C) Chakrat ovat tärkeimmät ruumiinosamme. Kun ne joutuvat epätasapainoon, koko fyysinen kehomme kärsii. Pitäkäämme niistä hyvää huolta! Omassa aurakentässäni säteilee nykyisin virheetön seitsemän värin harmonia, mikä on vuosikausien tavoitteellisen chakratyöskentelyn tulosta. Samanaikaisesti näen, kuinka tämän testin laatijain aurakentässä häilyy  ikäviä likaisenharmaita vivahteita, jotka viittaavat henkiseen laiskuuteen ja  ajoittaiseen alentumiseen halpahintaiseen okkultismiin pitkäjänteisen ja rehellisen selvännäkökyvyn kehittämisen sijaan. (2 p)

Testin tulokset:

0-3 p Olet jalat maassa tyyppi, joka ei usko yliluonnollisiin hömpötyksiin. Ehkä hyvä niin, terve järki todella auttaa näkemään asiat selkeästi ja auttaa keskittymään olennaiseen. Sinun selvännäköisyytesi lähde on maalaisjärki.

4-7 p Sinulla on jonkin verran uteliaisuutta yliaistillista maailmaa kohtaan, vaikka et ole aivan vakuuttunut sen olemassaolosta. Sinulla saattaa olla selittämättömiä tai yliluonnolliseksi tulkittavia kokemuksia. Sisäinen intuitiosi ja ennakkoluulottomuutesi ovat Sinun selvänäköisyytesi lähteitä: niiden avulla pystyt tekemään tarkkoja huomioita ja tulkintoja ympärillämme tapahtuvasta.

8-12 p Olet ilmiselvä selvännäkijä! Mikään ei jää Sinulta piiloon, niin auki ovat aistisi. Sinulla, kovan luokan selvännäkijänä, on todennäköisesti taito nähdä pimeyteen, tulevaisuuteen tai jopa toisten salaisuuksiin. Liikut luontevasti olevaisen eri tasojen välillä, ja yliaistillinen kommunikaatio on Sinulle arkipäivää.  Selvänäköisyytesi juontuu paitsi luontaisesta taipumuksesta, myös pitkäjänteisestä ponnistelusta ja herpaantumattomasta harjoittelusta.

Mikäli olet kiinnostunut jatkokouluttautumisen mahdollisuuksista, luethan tämän.  Selvännäkijöille sopivimman meikkityylin olemme esitelleet täällä – ja parhaat pukeutumisvinkit täällä.

Ja nyt kun päästiin testaamisen makuun, niin käypä testaamassa vielä täältä, oletko Sinä mahdollisesti nk. kyylä!


Lisälukemistoa kaikille aihepiiristä kiinnostuneille:

Aino Kassinen, 1972. Aino Kassinen kertoo. Otava: Helsinki.

Aleister Crowley, 2007. Kahdeksan luentoa joogasta. Thelema Julkaisut Oy: Helsinki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisää luettavaa

4 kommenttia

  1. Hienoa että olet tunnistanut oman selvännäkökykysi! Onnittelut sinulle, se on varsin hieno ominaisuus ihmisessä 🙂

 1. 8p. harjoittelematta tapahtunut. Oman tasapainon korjaus meneillään. Siksi ”kyvyt” tauolla toistaiseksi.

  Repertuaaria on siis..
  näkemisen lahja; enneunet, valvenäyt yms.
  Parantaminen tai vaivan paikantaminen.

  En tiedä kuinka pitkään tätä on ollut mutta elinaikani olen laskenut että olen 3 polvi tätä sorttia. Mummini joka kertoisi tarkempaa historiaa on tavoittamattomissa.