Minne tietoisuutesi yltää? Testaa!

Arvoisa lukija, jatkamme tässä tekstissä jouhevasti siitä mihin viime jutussamme jäätiin. Eli luvassa taas yksi tekstikyhäelmä, jossa ajatus on päässyt karkaamaan niin kauas, että kirjoittajilla itselläänkin alkaa totisesti olla vaikeuksia pysyä kärryillä.

Mutta, pidemmittä puheitta – olkaapa hyvät:

Monet teoriat esittävät, että elämä tapahtuu samanaikaisesti monessa eri ulottuvuudessa. Ulottuvuudet ovat kuin portaita: jokaisella on omat ominaispiirteensä ja omat toimintatapansa. Ulottuvuudet voivat limittyä keskenään, ja olento voi kehittyä tietoisuudessaan kohti korkeampia ulottuvuuksia.

Tänään olemme laatineet käytännönläheisen testistön, jolla voit varsin helposti selvittää, millä ulottuvuudella Sinun tietoisuutesi tällä hetkellä sijaitsee.

1 Lempiruokasi ja juomasi? a) Hyvin imeytyvät suolat sekä mineraalit. Ruokajuomana nautin pääsääntöisesti sadevettä. b) Avokadopasta tai tomaattitagliatelle, juomana skumppa tai zerocokis. c) Ravinnon käsite on minulle jo hieman vieras. Ruokin itseäni lähinnä valoravinnolla.

2 Lempivärisi? a) Niitähän on: metsänvihreä, moreeninrusehtava, graniitinharmaa, kaunokinkeltainen, lehmänkirjava, porsaanpunertavakin käy. b) Shokkipinkki on aika jees! c) Minun on vaikea kuvailla värejä maallisin käsittein. Näen vain kirkkautta ja valon eri spektrejä. Joskus silmissäni saattaa häivähtää violetin sävy.

3 Parhaat kaverisi?
a) Tontut, keijut ja peikot. Järvelän Näkki- sedän kanssa tulen toimeen, vaikkei häntä kyllä kaveriksi voi kutsua. b) Tinttasen Pirjo työpaikalta ja Gyllenbergin Maikki ala-asteajoilta. c) No lähimpiä ystäviäni ovat Mikael, Uriel, Rafael ja Gabriel. Ai niin, unohtuiko joku? Seitsemänhän niitä oli, eli Barachiel, Salafiel ja Jehudiel tietysti lisäksi.

4 Suurin huolenaiheesi? a) Se kun luontoa tärvellään. Esimerkiksi metsäkoneiden lisääntynyt työtahti sekä äkilliset kalliolouhinnat huolestuttavat minua. b) Tänään sittarista oli loppunut  Lumenen OneEyeSalute-mascara. Se sopii myös tekoripsille. Sekä jos nyt laajemmassa mittakaavassa ajatellaan, niin Trumpin valinta presidentiksi kyllä pelottaa. c) Telluksen tulevaisuus sieluyhteisönä aiheuttaa huolta. Tapahtuuko odottamani taajuudennousu koskaan? Nyt näyttää uhkaavalta, vaikkakin joitain merkkejä paremmasta on.

5 Lempimusiikkisi? a) Honkien humina, kissankellon kilinä, hirvaksen huuto hämärässä sekä lahnan pyrstön vävähdys vedenpintaa vasten. b) Cheek vetoaa aina. Sanni on ihanan raikas. Mikael Gabriel taas on tosi jyty räppiäijä, ja lisäksi Miley Cyruksella on tarttuvat melodiat ja räväkkä meininki. c) Rakastan harppumusiikkia sekä muiden korkeaviritteisten jousisoitinten taivaallisia sinfonioita.

6 Lempiliikuntalajisi? a) Liikkuminen on minulle haasteellista. Mutta heilun mielelläni tuulen mukana ja kurottelen valoa kohti. b) Bikinifitness. On tärkeää, että kroppa näyttää hyvältä. c) Harmoninen ryhmäliikunta samanhenkisten seurassa.

7 Tärkein viestintävälineesi? a) En pidä yhteyttä, mutta yhteytän aktiivisesti. b) IPhone glittertimanttikuorella. Useimmiten snappaan, instaan tai tviittaan. c) Yhteyteni kanssaeläjiin on puhtaasti telepaattinen. Ajatuksensiirto on minulle arkea.

8 Kuvaile sukupuolielämääsi. a) Keväisin ristiinpölyttelen mielelläni tuttavien kesken. Olen käsittääkseni kaksineuvoinen. b) Tinderistä löytää ihan asiallista seuraa näihin hommiin. Muutaman vakikaverin kanssa meno äityy välillä aika villiksi. c) Seksi jos mikä on väärinkäsitetty ja -käytetty luonnonvoima. Kartan perinteisiä lihan iloja. Silloin tällöin äidyn muodostamaan metafyysinen sillan vastakkaiseen polariteettiini, jota kohtaan tunnen kosmista vetovoimaa.

Tulokset:

Eniten a-vastauksia: Ulottuvuutesi on 1-2D. Kuulut sielultasi kasvi-, mineraali- tai alkueläinkuntaan. Fyysinen ja mentaalinen toimintasi on staattista, jähmeää ja alkukantaista. Elät satujen ja myyttien taianomaisessa maailmassa, jossa eri elementaaliolennot, kuten tontut ja keijut, näyttäytyvät sinulle. Olet varsin alkuvoimainen, mutta henkiseltä iältäsi nuori – vielä vailla kykyä rationaalisen älyn käyttöön.

(Lisätietoa 1D:stä: Tunnetko tonttuja, Sinustako shamaani?)

Eniten b-vastauksia: Ulottuvuutesi on 3D, eli taajuus johon nykyihminen on tottunut, ja jota yleisesti ainoana totena pidetään. Valtavirtainen tajuntateollisuus, kuten populäärimusiikin hittibiisit, katsotuimmat TV-ohjelmat ja klikatuimmat uutiset uppoavat sinuun kuin veitsi voihin. Nautit ruumiillisuudesta ja lihan iloista, mutta samalla pelkäät kuolemaa ja muuta tuntematonta.

(Tekstejä 3D:stä: Se on menoa nyt, Otteita elämän onttoudesta)

Eniten c-vastauksia: Ulottuvuutesi on kohonnut jo yli yleisesti aistittavan taajuuden, aina 5-6d:hen asti. Operoit yliaistillisella tasolla, jossa sellaiset maalliset seikat, kuten nälkä, seksi, viihde tai ulkonäkö eivät enää merkitse mitään. Olet henkiseltä iältäsi ikäloppu, ja lähestulkoon sopeutumaton maaelämään. Muut saattavat pitää sinua hiukan häilyvänä tai vaikeasti lähestyttävänä. Tietoisuutesi on nimittäin suurimman osan ajasta yhteydessä muualle, esimerkiksi arcturuslaisiin tähtiolentoihin tai ryhmäsieluksi sulautuneeseen planeettaystäväämme, Venukseen.

(Lisätietoa korkeammista sfääreistä: Mitä kuoleman jälkeen tapahtuu, Seksivinkit 6D:stä )

Tällä härvelillä suhahtaa helposti muihin sfääreihin.

Lisää luettavaa