Hyvästien aika

Arvoisa lukijamme, on tullut hyvästien aika. Sutta Pakoon -blogi on nyt viettänyt vauvavuotensa Kaksplus-portaalissa ja kasvanut uuteen elämänvaiheeseen.

Perinteisen perheblogin muottiin ei palstamme koskaan tainnut oikeastaan taipuakaan, sillä hyvistä aikeistamme huolimatta kirjoittajankynämme karkaili kerta toisensa jälkeen valovuosien päähän vauvaelämäntavasta, kunnes alkoi loppuvuotta kohti osoittaa jo huolestuttavia tyrehtymisen merkkejä. Kaikkien onneksi tajusimme suden hetkellä irtisanoutua pestistämme Kaksplus-lehden bloggaajina ja kolumnisteina ja aloittaa siirtymän kohti uusia sfäärejä!

Sutta Pakoon muuttaa ensi vuoden alussa kokonaan omalle sivustolleen, suttapakoon.fi, jossa aiomme antaa ajatuksemme karkailla oikein luvan kanssa! Siirrymme perinteisestä blogimuodosta kohti entistä kokeilevampaa, riippumattomampaa ja rajoja rikkovampaa – sanalla sanoen anarkistisempaa – julkaisulinjaa, jonka oman sivuston käyttöönotto kaupallishenkiseen kirjoittamisympäristöön kyllästyneelle kynäilijälle luonnollisesti suo.

Keskeisimpänä tavoitteenamme on jatkossa paeta arkirationaalista maailmankuvaa yhä hanakammin, kuin pahaa sutta konsanaan, ja antautua harhailemaan aatostemme häilyvissä hetteiköissä ainoastaan kuudes aisti karttanamme. Kirjoituksia ilmestyy jatkossa nykyistä huomattavasti harvemmin ja aihevalinnoiltaan ja sisällöiltään kirjoituksemme tulevat olemaan entistä epäkiitollisempia samaistumista ja vuorovaikutusta etsivää valtavirtablogilukijaa ajatellen, jos mahdollista.

Vaikka monen korvaan tämä saattaa taas jälleen kuulostaa harhaisten henkilöiden arrogantilta horinalta, niin voimme kuitenkin tässä jo nyt vilpittömästi taata Teille, kunnianarvoisat lukijamme, takuuvarman tekstuaalisen tasonnousun. Lyhykäisten blogisiivujen sijaan tulemme jatkossa tarjoilemaan ainoastaan tuotoksia, jotka todella täräyttävät.

Luvassa siis entistä syväluotaavampia, (sala)tieteellisempiä, sadunomaisempia, sekapäisempiä, taiteellisempia, tinkimättömämpiä, valtavirtaa pakenevampia tai vaan tajuttomampia tekstikyhäelmiä. Seuraa mukana, jos suinkin uskallat!

Tietoa uuden sivustomme avaamisesta päivitämme Facebook-sivuillemme; pysy siis mukana muutoksessa tykkäämällä sivuistamme.

Maistiainen tulevasta ihmistajunnan rikkonaisia rajamaita kartoittavasta tuotannostamme tarjoillaan Teille, arvoisat lukijamme, lehtiartikkelin muodossa heti vuodenvaihteen jälkeen. ”Se vuosi kun äiti hiukan kuoli” -otsikolla kulkevassa jutussa syväporaudumme synnytyspsykoosin syvimpään olemukseen varsin uskaliaasta tulokulmasta. Artikkeli julkaistaan Voi Hyvin-lehdessä alkuvuodesta 2017.

Tulevan artikkelin teemaa, kuten myös tulevaa julkaisulinjaamme, ehkäpä parhaiten kuvaa innoittajamme, kirjailijanero Charles Bukowskin lausahdus ”Some people never go crazy. What a truly horrible life they must lead.”

Näillä sanoilla, haluamme kiittää lukijoitamme ja Kaksplus-lehteä kuluneesta vuodesta. On ollut ilo viettää vuosi vailla vertaansa kanssanne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
”Kun lähtee sutta pakoon, tulee karhu vastaan”

Lisää luettavaa