Hanskat tiskiin vai terapiaan?

Ote toisen meistä päiväkirjasta:

…Anssi on taas miesflunssassa. Ihan kuin hänen kanssaan eläminen ei muuten olisi vaikeaa. Siinä se kulkee nokka pitkällä räkää valuen ja vollottaa kun on niin voimaton olo. 

On se kumma, kun aivan tavallinen köhä lamaannuttaa henkilön täysin toimintakyvyttömäksi, ihan vaan mikäli hän sattuu olemaan miessukupuolta.

Ja ne Anssin kalsarit. Tossa ne lojuu edelleen, haisevina. Ei se saa niitä koskaan korjattua edes pyykkikoriin. Eikä se muuten saa mitään muutakaan korjattua: pesukoneessa linkous ei vieläkään toimi, auton pyyhkijänsulat pitäisi vaihtaa, keittiöremppa aloittaa ja kasvimaa möyhiä. Saako se oikeesti mitään aikaseksi? Ei se enää tuo irtareita pyytämättä edes perjantaisin, eikä koskaan osta koruja tai kukkasia, ei tarjoudu hieromaan tai koskaan kutsu kullaksi.

Ja ne sen iänikuiset jääkiekkojollotukset! Oliko se nyt Tappara kun pesi Kärpät: Ketä kiinnostaa? Ja miksei se tee itselleen mitään? Antaa vaan parran rehottaa, hiusraja sen kun pakenee ja pakarat löystyy. Mä en kestä, mä haluun jotain muuta ja jonkun muun!

Hei, nyt mä sen vihdoin teen. Laitan seuranhakuilmoituksen nettiin…(jatkuu)

Näin synkeitä olivat toisen meistä ajatukset viime syksynä. Ja niinhän se on, pitkään jatkuessaan parisuhde muuttuu yleisesti ottaen aina yhä tylsemmäksi, toraisammaksi ja tyhjänpäiväisemmäksi. Tätä tosiasiaa tuskin kukaan Teistäkään, arvon lukijat, käy kiistämään.

Mutta ei hätää! Sillä kaikki Te, jotka tälläkin hetkellä kieriskelette ja kärvistytte elävältä parisuhteenne karikkojen kalvavavassa kiirastulessa, tulette tämän luettuanne olemaan ikuisesti vapahdetut!

Sillä nyt, arvoisa lukija: *rumpujen pärinää* tättärättättättää-tättärättättää! seuraa MAHTIARVONTA!

Nimittäin, meillä on ilo ja kunnia arpoa kaikkien Sutta Pakoon -blogin Facebook-sivusta toukokuun loppuun mennessä tykänneiden kesken kolme kappaletta lastenpsykiatri, perheterapeutti Janna Rantalan uunituoretta parisuhdeopasta ”Parintaju”.

Käy siis tykkäämässä meistä täällä, löydät meidät myös Twitteristä @SuttaPakoon -tunnuksella.

P.S. Lue myös loppuun täältä miten alussa kuvatusta kriisistä selvittiin – ja tarvittiinko pariterapiaa vai ei?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä kuvalla Sutta Pakoon -blogi löytyy Facebookista

Lisää luettavaa

5 kommenttia